Abrines seguirà al Barça (Foto: EFE)
Bàsquet

Àlex Abrines entra en la llista de la selecció espanyola per al Mundial de bàsquet

Juan Antonio Orenga ha desvelat la llista de convocats per la selecció espanyola per disputar el Mundial, del qual serà l'amfitriona. Destaca la inclusió del blaugrana Àlex Abrines en una llista on no falten les grans estrelles, encapçalades per Joan Carles Navarro, els germans Gasol, Calderón, Reyes, Ricky Rubio o Rudy Fernández.

Actualitzat

Juan Antonio Orenga ha desvelat la llista de convocats per la selecció espanyola per disputar el Mundial, del qual serà l'amfitriona. Destaca la inclusió del blaugrana Àlex Abrines en una llista on no falten les grans estrelles, encapçalades per Joan Carles Navarro, els germans Gasol, Ricky Rubio o Serge Ibaka.

 

Una de les baixes destacades és la de Nikola Mirotic. Al marge dels 12 convocats, Orenga ha cridat també tres jugadors convidats a la concentració prèvia del combinat: el català Pau Ribas (València Basket), Dani Diez (Reial Madrid) i Guillermo Hernangómez (Cajasol).  

 

La llista de 12 convocats la formen:

 

Bases: Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves), José Manuel Calderón (New York Knicks), Sergio Rodríguez (Reial Madrid)

Alers i escortes: Joan Carles Navarro i Àlex Abrines (Barcelona), Rudy Fernández i Sergio Llull (Reial Madrid)

Pivots: Felipe Reyes (Reial Madrid), Pau Gasol (Los Angeles Lakers), Marc Gasol (Memphis Grizzlies), Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder), Víctor Claver (Portland Trail Blazers)

 

Anar al contingut