Pizzi ha estat destituït de la banqueta del conjunt valencià. (Foto: EFE)
Pizzi ha estat destituït de la banqueta del conjunt valencià. (Foto: EFE)
Futbol

El València fa oficial la destitució de Juan Antonio Pizzi

El València fa oficial la destitució de Juan Antonio Pizzi per via d'un comunicat a la seva web. El club assegura que ha de prescindir dels serveis del exjugador del Barça per tres motius: per motius aliens a la gestió del club, per la complicada gestió de venda del club i per assegurar una estabilitat en el futur projecte esportiu. L'entrenador tenia un any més de contracte.

Actualitzat

El València ha fet oficial la destitució de Juan Antonio Pizzi per via d'un comunicat a la seva web. El club assegura que ha de prescindir dels serveis de l'exjugador del Barça per tres raons: per motius aliens a la gestió del club, per la complicada gestió de venda del club, que s'està allargant més del previst, i per assegurar una estabilitat en el futur projecte esportiu. L'entrenador argentí tenia un any més de contracte amb el club valencianista.

 

 

Juan Antonio Pizzi va arribar al València després d'arribar-hi el mes de desembre del 2013 per substituir Miroslav Djukic, i ha acabat fent una bona temporada, en què ha situat l'equip xe com a semifinalista de la Lliga Europa després d'un mal inici de curs.

Anar al contingut