Futbol

Barça i Liverpool acosten posicions per al traspàs de Luis Suárez

La primera presa de contacte formal entre Barça i Liverpool per Luis Suárez va acabar sense acord però amb bona predisposició de les dues parts per trobar un punt d'entesa que porti l'uruguaià al Camp Nou. El Liverpool sol·licita 70 milions de lliures esterlines (uns 88 milions d'euros) pel seu jugador estrella, preu que el Barça intenta reduir incloent jugadors en l'operació.

Actualitzat

La primera presa de contacte formal entre Barça i Liverpool per Luis Suárez va acabar sense acord però amb bona predisposició de les dues parts per trobar un punt d'entesa que porti l'uruguaià al Camp Nou. El Liverpool sol·licita 70 milions de lliures esterlines (uns 88 milions d'euros) pel seu jugador estrella, preu que el Barça intenta reduir incloent jugadors en la operació.

El Barça ha provat d'incloure Alexis Sánchez per rebaixar a la meitat els 88 milions d'euros fixats. Però el Liverpool es mostra reticent a rebre jugadors del Barça perquè està intentant construir un equip amb un nucli més anglès, com ho demostren els recents fitxatges dels internacionals "pross" Rickie Lambert i Adam Lallana.

El Barça, però, no descarta trobar finançament per a aquesta operació venent Alexis a algun altre club. El bon Mundial que ha fet el xilè hi ajuda.

Un cop establertes les bases de la negociació, no hi ha data per a una nova reunió. Els dos clubs han obert una línia de comunicació que segur que es farà servir en els pròxims dies, tant per l'interès del Barça de fitxar Suárez com per la predisposició del Liverpool a vendre'l.   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut