Andreu Tomàs ha marcat el 2 a 4 per a Catalunya.
Hoquei patins

Catalunya goleja el Noia i jugarà la final de la Copa del Tricentenari (2-5)

Catalunya s'ha converit en la primera semifinalista del la Copa del Tricentenari, que se celebra aquest cap de setmana a Sant Sadurní d'Anoia. El combinat que dirigeix Jordi Camps s'ha imposat al C. E. Noia per 2 a 5, en un partit que ha estat més obert del que el marcador final reflecteix

Catalunya s'ha converit en la primera semifinalista del la Copa del Tricentenari, que se celebra aquest cap de setmana a Sant Sadurní d'Anoia. El combinat que dirigeix Jordi Camps s'ha imposat al C.E. Noia per 2 a 5, en un partit que ha estat més obert del que el marcador final reflecteix.

Catalunya ha començat amb molta intensitat i ha aculat l'equip local prop de la porteria pràcticament tota la primera meitat. Malgrat això, el Noia ha sabut resistir, ha tingut les seves oportunitats -dos penals i una falta directa errats- i només ha tolerat un gol al llarg d'aquest període: Vives ha avançat Catalunya al minut 18.

La represa ha estat molt diferent i el conjunt roig li ha anat perdent el respecte al rival, tot i que Miras ha situat el 0 a 2 al 30. Una nova falta directa, aquesta vegada transformada per Bargalló, ha tornat l'emoció al partit i ha iniciat un festival de gols que, en la recta final, ha beneficiat els visitants. Navarro, Tomàs i Casanovas han marcat els gols restants de Catalunya, mentre que Esteller ha fet el del Noia.

Catalunya es jugarà el títol aquest diumenge contra França, que va derrotar Suïssa (5-4) en un un partit molt igualat, resolt amb un gol de penal de Florent David a mig minut del final. La final es podrà veure en directe per Esport3 a partir de les 12.25.