Els jugadors catalans rebent el seu trofeu.
Hoquei patins

Catalunya s'adjudica la Copa del Tricentenari en guanyar França a la tanda de penals

El títol de la Copa del Tricentenari s'ha quedat a casa després d'una final molt oberta que s'ha hagut de decidir en la tanda de penals a favor de Catalunya. Al final del temps reglamentari s'havia arribat amb un empat a tres, que l'organització ha decidit resoldre amb una sèrie de cinc faltes directes, on els locals s'han imposat per 2 a 1.

El títol de la Copa del Tricentenari s'ha quedat a casa després d'una final molt oberta que s'ha hagut de decidir en la tanda de penals a favor de Catalunya. Al final del temps reglamentari s'havia arribat amb un empat a tres, que l'organització ha decidit resoldre amb una sèrie de cinc faltes directes, on els locals s'han imposat per 2 a 1.

França ha estat un rival prou preparat i hàbil per posar Catalunya en problemes al llarg de tot el partit. De fet, l'equip de Jordi Camps ha hagut d'anar a remolc fins ben entrada la segona part.

Els francesos s'han avançat dues vegades amb gols de Cirilo García i Florent David. Els catalans els han neutralitzat gràcies a Navarro i Enric Torner, però no s'han avançat (3-2) fins al minut 45, amb un gol espectacular de Jepi Selva. Finalment, els francesos, que ja havien guanyat les semis a Suïssa en els últims trenta segons, han tornat a ser altament efectius al límit del temps. García ha empatat quan només en quedaven 14.

En les faltes directes no han estat tan encertats. Només n'han pogut transformar una, per les dues de Catalunya, que l'han fet campiona.