Neymar, estès sobre la gespa després de rebre el cop de Zúñiga. (Foto: Reuters)
Neymar, estès sobre la gespa després de rebre el cop de Zúñiga. (Foto: Reuters)
Mundial

La FIFA decideix no sancionar el jugador colombià Zúñiga, autor de la lesió a Neymar

La FIFA ha fet oficial la decisió de no sancionar el colombià Zúñiga després de lesionar Neymar en una acció fortuïta en el partit de quarts entre Brasil i Colòmbia

Actualitzat

La FIFA ha fet oficial la decisió de no sancionar el colombià Zúñiga després de lesionar Neymar en una acció fortuïta en el partit de quarts entre Brasil i Colòmbia.  La FIFA explica la seva decisió amb el següent argument: "En particular, en aquest cas, cap acció retrospectiva pot ser presa per la Comissió Disciplinària de la FIFA, ja que l'incident del jugador colombià Juan Camilo Zúñiga no es va escapar de l'atenció dels àrbitres del partit, que és el primer dels dos requisits acumulatius i necessaris."

La FIFA ha explicat que la comissió disciplinària de la FIFA no pot actuar perquè l'àrbitre no va ensenyar al jugador colombià cap targeta.

Un altre cas és Thiago Silva

La FIFA no retira la targeta groga al defensa central brasiler, i impedeix que el capità de la selecció del Brasil participi a la semifinal davant d'Alemanya. La FIFA ha volgut contestar també a les peticions de la Confederació Brasilera de Futbol, assegurant que no hi ha cap base legal que permeti treure-li la targeta.

Anar al contingut