Leo Messi, atès per Txema Corbella. (Foto: Reuters)
Barça

El Barça aparta del primer equip l'encarregat de material Txema Corbella

Una setmana abans de l'inici de la pretemporada, el popular encarregat de material del Barça des de fa trenta anys ha estat convocat a una reunió amb representants de la directiva en la qual se li ha proposat agafar la jubilació anticipada. En el cas que no l'accepti, se'l destinaria a altres tasques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha decidit prescindir de les tasques de Josep Maria Corbella com a encarregat de material del primer equip de futbol.

Una setmana abans de l'inici de la pretemporada i el mateix dia en què el personal s'incorporava a la feina en el club, Corbella ha estat convocat a una reunió amb representants de la directiva en la qual se li ha proposat agafar la jubilació anticipada (té 62 anys). En el cas que no l'accepti, se'l destinaria a altres tasques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

En trenta anys de servei al club, el popular Txema s'ha convertit en una de les cares més reconeixibles de l'interior del vestidor blaugrana. La seva imatge al costat dels jugadors, en les celebracions i en les derrotes, igual que en els desplaçaments, s'ha fet d'allò més quotidiana. Va prendre el càrrec l'any 1983, substituint el no menys entranyable Francesc "Papi" Anguera.  El relleu de Corbella forma part d'una profunda renovació de l'"staff" tècnic i del personal de suport del primer equip de cara a la nova temporada

Anar al contingut