El ciclista luxemburguès Andy Schleck posa punt final a la temporada per culpa d'una "selfie".
Ciclisme

Andy Schleck es trenca diversos lligaments i un menisc per culpa d'una "selfie"

El corredor luxemburguès Andy Schleck es perdrà el que queda de temporada a causa d'un trencament de lligaments i del menisc de la cama dreta. La lesió es va produir en la caiguda que el corredor de l'equip Trek va patir aquest dilluns en la 3a etapa del Tour, en no poder evitar un aficionat que estava fent una foto.

Actualitzat

Si l'hàbit dels aficionats de córrer i fer fotos als corredors durant les etapes havia provocat més d'un accident, la creixent moda de les "selfies" ha multiplicat aquest risc. Qui ho ha pogut comprovar en la seva pròpia carn és Andy Schleck, que ha hagut d'abandonar el Tour després de no poder evitar un espectador que es feia una foto amb els ciclistes de fons. El luxemburguès s'ha trencat diversos lligaments i el menisc de la cama dreta. Aquesta lesió posa punt final a la seva temporada, a falta de fer-se més proves per determinar si haurà de passar pel quiròfan.

Schleck, de 29 anys, subcampió de 2009 i 2011, i vencedor del Tour de 2010 per desqualificació d'Alberto Contador, havia emprès el nou Tour com a gregari del seu germà Frank Schleck, de 34 anys, i del basc Haimar Zubeldia.  

Anar al contingut