Mundial

Luiz Felipe Scolari farà un informe sobre l'actuació del Brasil i deixa en mans de la Confederació Brasilera el seu futur

Expectació aquest dimecres per sentir el seleccionador brasiler, Luiz Felipe Scolari, després de la humiliant derrota d'ahir contra Alemanya per 1 a 7. Scolari, que, de moment, no pensa dimitir, farà un informe sobre l'actuació del Brasil i deixa en mans de la Confederació Brasilera el seu futur com a seleccionador.

Actualitzat

Expectació aquest dimecres per sentir el seleccionador brasiler, Luiz Felipe Scolari, després de la humiliant derrota d'ahir contra Alemanya per 1 a 7. Scolari, que de moment no pensa dimitir, farà un informe sobre l'actuació del Brasil i deixa en mans de la Confederació Brasilera el seu futur com a seleccionador. "Nosaltres tenim un compromís amb la Federació Brasilera fins al final del Mundial. El final del Mundial és després del partit de dissabte", ha explicat Scolari davant de la insistència dels mitjans brasilers, que especulen sobre la seva dimissió.

Scolari, just després del partit, ja es va declarar culpable de la dolorosa derrota del Brasil: "El responsable d'aquesta derrota sóc jo. El resultat és catastròfic i els jugadors intentaran repartir la culpa entre tots, però el responsable de l'esquema tàctic i de la manera de jugar sóc jo". I aquest dimecres ha volgut tornar a defensar i protegir els seus jugadors: "Vam perdre com mai havíem perdut amb la selecció. És històric, sí, però no podem acabar amb la vida dels meus jugadors."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut