Futbol

L'Espanyol fa el primer entrenament amb Salva Sevilla i Arbilla com a cares noves

L'Espanyol ha fet aquest divendres al matí el primer entrenament de la temporada, com és habitual, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ha estat la primera sessió que ha dirigit el nou tècnic, Sergio González, que s'ha mostrat optimista en poder tancar el fitxatge del davanter equatorià Felipe Caicedo. Entre els jugadors, de moment, dues cares noves: la de Salva Sevilla, que venia del Betis, i la d'Aritz Arbilla, del Rayo.

Actualitzat

L'Espanyol ha fet aquest divendres al matí el primer entrenament de la temporada, com és habitual, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ha estat la primera sessió que ha dirigit el nou tècnic, Sergio González. Entre els jugadors, de moment, dues cares noves: la de Salva Sevilla, que venia del Betis, i la d'Aritz Arbilla, del Rayo.

Diumenge, el grup se'n va a Garòs, on s'estarà fins al dia 21. Abans, el diumenge 20, els blanc-i-blaus jugaran el primer amistós de la pretemporada amb un combinat de jugadors de la Vall d'Aran.

Després de la sessió preparatòria, el tècnic blanc-i-blau s'ha mostrat confiat que aviat puguin tancar el fitxatge del davanter equatorià Felipe Caicedo, la seva aposta personal per reforçar l'atac, i ha assegurat que és molt optimista perquè el club està fent un gran esforç i que el jugador té ganes d'incorporar-se a l'Espanyol.

A més de Caicedo, fitxar un central és prioritari, sobretot després de la greu lesió del mexicà Héctor. Sergio no descarta novetats en forma d'altes i baixes a l'"stage" de Garòs.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut