Motociclisme

Aleix Espargaró també s'imposa en la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya

Aleix Espargaró continua amb bon ritme els entrenaments del Gran Premi d'Alemanya de MotoGP i s'ha imposat també a la segona sessió. Aquesta vegada, seguit de prop per Marc Márquez, a qui ha tret una dècima. El gran dels Espargaró ja havia estat el més ràpid en la primera sessió.

Actualitzat

Aleix Espargaró continua amb bon ritme els entrenaments del Gran Premi d'Alemanya de MotoGP i s'ha imposat també a la segona sessió. Aquesta vegada, seguit de prop per Marc Márquez, a qui ha tret una dècima, el gran dels Espargaró ja havia estat el més ràpid en la primera sessió.

Jorge Lorenzo ha fet el tercer millor temps, mentre que Dani Pedrosa, que ha tingut una caiguda espectacular, ha firmat el novè millor registre, i Valentino Rossi, el desè.

En Moto3, l'australià Jack Miller ha estat el més ràpid, al davant d'Alexis Masbou i Danny Kent, mentre que el millor català ha estat Àlex Márquez, vuitè. I per últim, en Moto2, Mika Kallio ha superat el líder de la categoria, Tito Rabat, per només 74 mil·lèsimes de segon.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut