Bàsquet

LeBron James torna a casa i anuncia el seu retorn als Cleveland Cavaliers

LeBron James ja ha pres una decisió sobre el seu futur i finalment ha decidit tornar a casa. L'estrella dels Miami Heat ha decidit deixar la franquícia de Florida, amb la qual ha guanyat dos anells de campió de l'NBA, i tornar als Cleveland Cavaliers, segons ha anunciat ell mateix en exclusiva a la revista nord-americana "Sports Illustrated".

Actualitzat

LeBron James ja ha pres una decisió sobre el seu futur i finalment ha decidit tornar a casa. L'estrella dels Miami Heat, l'agent lliure més cobejat del mercat, ha decidit deixar la franquícia de Florida, amb la qual ha guanyat dos anells de campió de l'NBA, i tornar als Cleveland Cavaliers, segons ha anunciat ell mateix en exclusiva a la revista nord-americana "Sports Illustrated".

James ha explicat en un article firmat en primera persona que "la meva relació amb Ohio és més forta que el bàsquet. Aquells són els carrers que he trepitjat. Vull donar esperança a la seva gent". James afegeix que va marxar als Heat gràcies a Chris Bosh i Dwayne Wade, amb la missió de "guanyar títols i un cop complert l'objectiu, vol tornar a casa, on "sempre he tingut clar que acabaria".

"King" James també ha anunciat que "no vull fer ni roda de premsa de presentació ni cap festa, vull treballar ja", aclarint que "no puc prometre que es guanyarà un títol, però estic madur per afrontar el repte". Al final, s'acomiada dient que "al nord d'Ohio no et regalen res. T'ho has de guanyar tot tu. Estic llest pel repte".

L'aler d'Ohio torna a l'equip que el va escollir com a número 1 del "Draft" el 2003 i on havia jugat les seves set primeres temporades en l'NBA. Ara i després de guanyar dos títols amb els Heat, LeBron James intentarà ara fer campió els Cavaliers, cosa que no havia aconseguit en la primera etapa com a jugador professional. I a Cleveland, que havien arribat a cremar samarretes de LeBron quan va marxar a Miami, ja preparen samarretes de perdó i de benvinguda.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut