Mundial

L'Argentina i Alemanya preparen la gran final de Maracaná que xiularà l'italià Nicola Rizzoli

L'Argentina i Alemanya ja han començat a preparar la gran final del Mundial del Brasil que es disputarà aquest diumenge a l'estadi de Maracaná. Totes dues seleccions han renunciat a entrenar-se a l'escenari del partit el dia abans per no deixar encara més malmesa la gespa, molt castigada per les intenses pluges caigudes a Rio de Janeiro. L'àrbitre italià Nicola Rizzoli serà l'encarregat de dirigir el duel entre argentins i alemanys.

Actualitzat

L'Argentina i Alemanya ja han començat a preparar la gran final del Mundial del Brasil, que es disputarà aquest diumenge a l'estadi de Maracaná. Totes dues seleccions han renunciat a entrenar-se a l'escenari del partit el dia abans per no deixar encara més malmesa la gespa, molt castigada per les intenses pluges caigudes a Rio de Janeiro.

Els titulars argentins en el partit de semifinals contra Holanda han fet sessió d'estiraments, mentre que la resta han treballat amb pilota. L'"albiceleste", amb els blaugranes Mascherano i Messi a les seves files, és a les portes d'una oportunitat històrica per sumar el tercer títol. Mascherano haurà de tornar a ser el pulmó argentí i Messi haurà de millorar força les prestacions respecte a la semifinal contra Holanda. Alejandro Sabella podrà comptar amb el "Kun" Agüero i espera que Ángel Di María es recuperi a temps.

Per la seva banda, els alemanys afronten la recta final amb els últims entrenaments a Sao Paulo i situats com els favorits per emportar-se la Copa del Món després de la golejada al Brasil en semifinals. De cara a la final de diumenge, per a Joachim Löw és inqüestionable la presència a la defensa de Lahm, al mig del camp de Kroos i, al davant, del nou màxim golejador de la història del Mundial, Miroslav Klose.

L'italià Rizzoli arbitrarà la final

L'àrbitre italià Nicola Rizzoli serà l'encarregat de dirigir la gran final entre argentins i alemanys. Arquitecte de professió, Rizzoli va arbitrar la final de la Champions League del 2013 a Wembley entre el Bayern i el Borussia de Dortmund. Aquesta serà la segona final en els últims quatre Mundials amb un àrbitre italià. El 2002, Pierluigi Collina va dirigir la final Alemanya-Brasil. El 2006, l'argentí Horacio Elizondo va dirigir el partit Itàlia-França i el 2010 va ser l'anglès Howard Webb l'encarregat de dirigir l'Holanda-Espanya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut