Motociclisme

Marc Márquez destrossa el rècord de Stoner a Sachsering i suma la setena "pole position" de la temporada

Marc Márquez ha sumat al Gran Premi d'Alemanya de MotoGP la setena "pole position" de la temporada. El pilot de Cervera ha estat el més ràpid a la sessió de qualificació i ha batut el rècord del circuit de Sachsenring, que tenia Casey Stoner des del 2008. Dani Pedrosa, tot i que ha caigut, sortirà segon i l'alemany Stefan Bradl ha completat la primera línia de la graella.

Actualitzat

Marc Márquez ha sumat  la setena "pole position" de la temporada al Gran Premi d'Alemanya de MotoGP. El pilot de Cervera, a qui se li havien resistit les dues últimes "poles" a Assen i Montmeló, ha tornat a ser el més ràpid en la sessió de qualificació i ha batut el rècord del circuit de Sachsenring, que tenia l'austrlaià Casey Stoner des del 2008. Dani Pedrosa, tot i que ha caigut quan faltaven dos minuts per al final de la "qualy", quan tenia el millor registre, sortirà segon, i l'alemany Stefan Bradl ha completat la primera línia de la graella.

En una sessió força accidentada i amb nombroses caigudes, Márquez s'ha tornat a exhibir i ha estat capaç de batre el rècord del circuit alemany en una nova demostració que ara mateix no té rival en la categoria reina. Aleix Espargaró ha acabat quart, al davant de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, mentre que el seu germà Pol ha estat vuitè.

Márquez, que ja va guanyar la cursa de l'any passat en aquest circuit, buscarà aquest diumenge la novena victòria consecutiva de la temporada en un Mundial de MotoGP que està dominant amb mà de ferro.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut