Bàsquet

Pau Gasol anuncia que jugarà als Chicago Bulls la temporada que ve

Pau Gasol ha anunciat aquesta nit al seu compte de Twitter que la temporada que ve jugarà als Chicago Bulls. El pivot català, agent lliure des de l'1 de juliol, havia rebutjat l'oferta de renovació dels Lakers, i, després d'estudiar les ofertes que tenia sobre la taula, entre les quals hi havia la dels vigents campions, els San Antonio Spurs, s'ha decidit finalment per l'equip de Chicago.

Actualitzat

Pau Gasol ha anunciat aquesta nit al seu compte de Twitter que la pròxima temporada jugarà als Chicago Bulls. El pivot català, agent lliure des de l'1 de juliol, havia rebutjat l'oferta de renovació dels Lakers, i, després d'estudiar les ofertes que tenia sobre la taula, entre les quals hi havia la dels vigents campions, els San Antonio Spurs, s'ha decidit finalment per l'equip de Chicago.

Després de sis temporades i mitja als Lakers, amb dos campionats inclosos, Pau Gasol aterra en una altra franquícia puntal de l'NBA: els Chicago Bulls, que es van fer grans la dècada dels 90 amb Michael Jordan. En el present, Gasol formarà una parella interior temible, amb el millor defensor de la Lliga, el francès Joakim Noah, tot caràcter i força. Estarà liderat, si es recupera bé de la lesió, pel base Derrick Rose, una vegada jugador més valuós de la Lliga. I podria complementar-lo el madridista Nikola Mirotic, el millor 4 d'Europa ara mateix. A més, el de Sant Boi jugarà en una conferència, l'Est, menys exigent que l'Oest, i on és més factible arribar lluny als "play-offs". Els Bulls són una franquícia que ja havia intentat aconseguir el gran dels Gasol en altres ocasions. El veuen un jugador experimentat que pot aportar anotació des de dins.

Pau Gasol ha refusat les ofertes de renovació d'uns Lakers que no tenen grans perspectives d'èxit esportiu a curt termini. Tampoc s'ha decantat pels vigents campions, els San Antonio Spurs, on cobraria menys i tindria un rol més secundari. I no serà un Thunder, malgrat que la franquícia d'Oklahoma hauria enviat les estrelles Kevin Durant i Russell Westbrook per convence'l.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut