Miller rep la felicitació de Binder. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Miller fa una cursa perfecta a Alemanya i recupera distància en el Mundial de Moto3, on Márquez ja és segon

Jack Miller ha fet un cap de setmana rodó a d'Alemanya. Sortint de la primera posició a la graella de Moto3, ha fet una bona arrencada i s'ha mantingut al capdavant tota la cursa. L'australià s'ha vist beneficiat, a més, per les caigudes de dos rivals directes en la lluita pel títol, Àlex Rins i Romano Fenati. Àlex Márquez ha intentat discutir-li la victòria, però ha acabat quart.

Actualitzat

Jack Miller ha fet un cap de setmana rodó al Gran Premi d'Alemanya. Sortint de la primera posició a la graella de Moto3, ha fet una bona arrencada i s'ha mantingut al capdavant tota la cursa. L'australià s'ha vist beneficiat, a més, per les caigudes de dos rivals directes en la lluita pel títol, Àlex Rins a la primera volta, i Romano Fenati a la tercera.

La primera part de la cursa ha tingut més caigudes -onze en total- i ha deixat l'anècdota de la topada entre dos holandesos, Scott Deroue i Bryan Schouten, que ja fora de la pista han protagonitzat una picabaralla i han arribat a les mans.

Entre els que han seguit en competició, l'únic que ha seguit la cua de Miller al principi ha estat Àlex MárquezTot indicava que el català li disputaria la victòria, i ho ha intentat, però cap a l'equador de la cursa el duet ha estat atrapat per Brad Binder, Alexis Masbou i Danny Kent. Un nou escenari que de seguida s'ha convertit en una lluita pel tercer lloc, perquè Binder, en la millor actuació de la seva carrera, s'ha enganxat a Miller i la pressionaat fins l'últim revolt. En la recta final, Masbou ha aconseguit arrebassar el tercer lloc al podi a Márquez, que ha acabat setè.

Isaac Viñales ha arribat en el segon grup de corredors, en la vuitena posició de la cursa.

Miller consolida el liderat al Mundial, a 19 punts del segon, que ara és Márquez, i a 30 del segon, on ha pujat Efrén Vázquez. Fenati i Rins han caigut al quart i al cinquè, respectivament.

Anar al contingut