Motociclisme

Marc Márquez allarga la seva ratxa triomfal al Gran Premi d'Alemanya i suma la novena victòria consecutiva

Nou de nou. Marc Márquez no dóna treva als seus rivals i aquest diumenge s'ha imposat amb autoritat en el Gran Premi d'Alemanya. Ha hagut de sortir des del "pit lane", però només ha necessitat sis voltes per remuntar fins a la primera posició i sumar la novena victòria de la temporada, al davant de Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo.

Actualitzat

Nou de nou a Sachsenring. Marc Márquez no atura la seva ratxa triomfal al Mundial de MotoGP ni amb la carrera d'aquest diumenge al Gran Premi d'Alemanya, força estranya a l'inici. Ha estat una sortida inèdita i molt perillosa. Stefan Bradl ha sortit des de la primera fila de la graella amb un grup de pilots al darrere, mentre que la resta de favorits, Márquez, Pedrosa, Rossi, Lorenzo i els germans Espargaró, entre d'altres, han canviat de moto en la volta d'escalfament i han sortit des del "pit lane".

En només sis voltes, Márquez ja s'ha instal·lat al davant, seguit de Pedrosa i, més tard, de Jorge Lorenzo. A la part final, Pedrosa ha pressionat moltíssim Márquez en un dels seus circuits preferits, però el de Cervera s'ha tornat a imposar clarament. Finalment, Pedrosa ha entrat segon, seguit de Lorenzo, Rossi i Iannone. Els germas Espargaró, Aleix i Pol, han acabat sisè i setè, respectivament, mentre que Bradl s'ha enfonsat fins a la setzena posició, fora dels punts.

Amb aquesta nova victòria, Márquez ha allargat la seva ratxa triomfal aquesta temporada i domina amb una autoritat incontestable la classificació del Mundial, amb un ple de 225 punts. Un cop s'han disputat la meitat de les curses, ja no sembla una quimera que "el Tro" de Cervera pugui guanyar-les totes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut