Luiz Felipe Scolari en una roda de premsa durant el Mundial. (Foto: Reuters)
Mundial

Scolari deixa el càrrec de seleccionador del Brasil després del mal Mundial de la "canarinha"

Luiz Felipe Scolari ha renunciat al càrrec de seleccionador del Brasil després de les dues últimes derrotes en el Mundial. Segons ha anunciat la televisió brasilera GloboTV, la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) farà oficial aquest dilluns la renúncia de Felipao.

Actualitzat

Luiz Felipe Scolari ja no és el seleccionador del Brasil. L'entrenador hauria renunciat al seu càrrec aquest diumenge, un cop acabada la participació de la selecció al Mundial. La Confederació Brasilera de Futbol (CBF) ho farà oficial aquest dilluns, segons informa la televisió brasilera Globo TV.

També deixen les seves funcions el coordinador Carlos Alberto Parreira, l'auxiliar tècnic Flavio Murtosa, el preparador Carlos Pracidelli i el preparador físic Anselmo Sbragia. És a dir, tot l'equip de confiança de l'encara seleccionador. 

Després de la golejada patida a les semifinals davant Alemanya (7-1), Scolari ja havia posat el càrrec a disposició de la CBF. Les fortes crítiques rebudes al país i la necessitat de regenerar la "seleçao" haurien fet replantejar-se a Scolari, de 65 anys, la idea de continuar fins a la Copa Amèrica de Xile, que es disputarà l'estiu que ve. 

 

 

Anar al contingut