Florian Lejeune ja posa com a nou jugador del Girona.
Futbol

El Girona fitxa el central francès Florian Lejeune i renova la cessió de Ramalho

El Girona s'ha assegurat dos reforços importants per a la defensa. El primer és el central francès Florian Lejeune, que arriba lliure procedent del Brest i ha firmat per dos anys. El segon, el lateral Jonas Ramalho, que jugarà una temporada més a Montilivi cedit per l'Athletic.

Actualitzat

El Girona ha presentat el seu últim fitxatge. Es tracta del central francès Florian Lejeune, que arriba lliure després de desvincular-se del Vila-real, tot i que ha jugat cedit les darreres dues temporades en el Brest. El defensa, de 23 anys, firma per les dues properes temporades.

Lejeune va començar com a professional l'any 2009 a l'Istres de la Ligue 2 francesa, el 2011 el Vila-real el va incorporar i va debutar en un partit a Primera, tot i que era jugador del filial. L'equip castellonenc el va cedir les dues últimes temporades al jugador al Brest, la primera a la màxima categoria del futbol francès. Un cop desvinculat del Vila-real aquest estiu, Lejeune arriba a Girona a cost zero. 

Ramalho, un any més

D'altra banda, el Girona també s'ha assegurat la cessió una temporada més del lateral Jonas Ramalho, procedent de l'Athletic, que va donar molt bon resultat la passada temporada.  

 

Anar al contingut