Fran Sandaza ha firmat amb el Girona per una temporada.
Fran Sandaza ha firmat amb el Girona per una temporada.
Futbol

El Girona fitxa el davanter Fran Sandaza, que arriba lliure després de desvincular-se del Lugo

El Girona ha arribat a un acord per incorporar el davanter Francisco José Sandaza Asensio. El davanter, de 29 anys, ha rescindit contracte amb el Lugo i ha signat per una temporada.

Actualitzat
El Girona ha arribat a un acord per incorporar el davanter Francisco José Sandaza Asensio. El davanter, de 29 anys, ha rescindit contracte amb el Lugo i ha firmat per una temporada.

Fran Sandaza, nascut a Toledo el 30 de novembre del 1984, ha jugat al filial del Toledo, l'Onda, el Puçol i el segon equip del València abans d'incorporar-se al futbol escocès en la temporada 2008-09. A Escòcia va defensar la samarreta del Dundee United durant dos temporades i en la campanya 2010-2011 es va incorporar al Brighton anglès. El davanter va tornar a Escòcia en la temporada 2011-12 per incorporar-se al Saint Johnstone, amb el qual va disputar 29 partits de la Premier League escocesa i va anotar 14 gols. Després se'n va anar al Rangers.

Després de cinc temporades fora d'Espanya, Fran Sandaza va tornar per vestir la samarreta del CD Lugo, on ha estat l'última temporada. Sandaza s'incorporarà als entrenaments la setmana que ve i és el cinquè fitxatge del club gironí de cara a la pròxima temporada.
Anar al contingut