El Bruixa d'Or Manresa seguirà un any més a l'ACB.
Bàsquet

L'ACB es disputarà amb disset equips la temporada 2014-15

L'ACB ha decidit en l'assemblea general ordinària d'aquest divendres que la temporada que ve (2014-15) es jugarà amb només disset equips. La Lliga ha decidit, doncs, no omplir el buit que deixa el Bilbao Basket en no haver-se pogut inscriure. L'associació deixa per a més endavant la decisió del número de descensos, amb la reducció a setze equips en l'aire.

Actualitzat

L'ACB ha decidit en l'assemblea general ordinària d'aquest divendres que la temporada que ve (2014-15) es jugarà amb només disset equips. La Lliga ha decidit, doncs, no omplir el buit que deixa el Bilbao Basket en no haver-se pogut inscriure.

La decisió s'ha pres després d'un llarg debat per part dels socis, que també han quedat que celebraran una assemblea extraordinària en un futur proper per decidir el nombre de descensos d'aquesta temporada. En l'aire hi ha la reducció de l'ACB a setze equips, una mesura reivindicada per moltes parts els últims anys.

Aquesta serà la segona vegada que l'ACB tindrà disset equips en una temporada. Va passar la del 2008-09, a causa de la desaparició del C. B. Girona.

En la mateixa sessió s'ha ratificat la inclusió del Manresa i de l'Andorra, que ja havien presentat la documentació que acreditava el compliment per part de tots dos clubs dels requisits econòmics de l'associació.

Anar al contingut