Marc Gual reclama des del terra una targeta durant el partit contra Portugal. (Foto: EFE)
Marc Gual reclama des del terra una targeta durant el partit contra Portugal. (Foto: EFE)
Hoquei patins

Espanya empata contra Portugal i deixa escapar l'Europeu d'hoquei patins a mans d'Itàlia

La selecció espanyola d'hoquei patins no ha passat de l'empat a sis contra Portugal i ha estat destronada a l'Europeu d'Alcobendas. El combinat estatal, dirigit per Quim Paüls, no ha pogut revalidar la corona per vuitè cop consecutiu i la nova campiona d'Europa és Itàlia, que ha tornat a guanyar un Europeu 24 anys després.

Actualitzat
La selecció espanyola d'hoquei sobre patins, formada com sempre majoritàriament per jugadors catalans, no ha pogut revalidar el títol de campiona d'Europa, després d'empatar contra Portugal, 6 a 6, en l'últim partit del campionat. Aquest resultat, que serveix per mantenir la imbatibilitat de l'equip espanyol des del 3 d'octubre del 2003, no ha servit per evitar que Itàlia hagi acabat guanyant el títol, Espanya hagi acabat segona i Portugal s'hagi hagut de conformar amb la tercera plaça.
 
Curiosament, la selecció espanyola havia guanyat tots els campionats del segle XXI, amb 7 victòries seguides, i aquesta vegada que jugava a Alcobendas se li ha escapat el títol de forma sorprenent i inesperada.
 
En un final frenètic, Pedro Gil ha fet l'empat a 6 i en els últims 30 segons els homes de Quim Paüls encara han tingut una última ocasió per fer un gol que els hauria donat el títol. Itàlia no era campiona d'Europa des de feia 24 anys, i lògicament els jugadors italians ho han celebrat des de la graderia, mentre que els espanyols no han pogut ocultar la decepció per haver perdut el títol a casa.
Anar al contingut