Barça

Un Deulofeu molt actiu i motivat destaca en l'estrena del Barça de Luis Enrique al Colombino

El debut del Barça de Luis Enrique a la pretemporada es va saldar amb una victòria al camp del Recreativo i amb poques conclusions per extreure'n. Els detalls de qualitat del croat Alen Halilovic i l'electricitat d'un Gerard Deulofeu molt motivat i actiu van ser les notes més destacades de l'estrena d'un equip que encara espera la incorporació dels internacionals mundialistes.

Actualitzat

El Barça ha tornat aquesta matinada de Huelva, on ahir en el partit de la pretemporada, el del debut de Luis Enrique com a entrenador de l'equip, va guanyar el Trofeu Colombino. Amb una victòria, per 0 gols a 1, davant el Recreativo, amb gol marcat pel jugador de Reus Joan Roman, a la segona meitat del partit. En un partit on es van poder extreure poques conclusions van destacar les bones actuacions del jugador de Riudarenes Gerard Deulofeu, que va sortir a la segona part; i, també, del croat Alen Halilovic, que va jugar a la primera part.

En el seu retorn al Barça després de la seva cessió a l'Everton, Deulofeu es va mostrar molt actiu i va deixar mostres de la seva gran qualitat. "M'he trobat genial, he jugat tranquil, tal com sé. Els extrems tenim llibertat i m'he sentit còmode, però encara falten jugadors per acabar d'encaixar", va declarar a la zona mitxa del Nuevo Colombino.

Amb Luis Suárez sancionat i Neymar lesionat Deulofeu lluitarà per començar la temporada com a titular. En 45 minuts va mostrar el seu repertori de driblings jugant per fora; de joc de combinació i passades movent-se per dins; i la seva verticalitat, una de les grans virtuts del davanter de Riudarenes. Gairebé al final del partit va xutar al pal i de les seves botes es va originar la jugada de l'únic gol del matx després d'una jugada individual per la banda esquerra que va culminar amb un xut que va refusar el porter local i que Joan Román va recollir per marcar el primer gol de la pretemporada.

Després d'estrenar-se amb victòria, l'equip blaugrana té festa aquest diumenge i dilluns tornen les dobles sessions d'entrenament. Divendres s'incorporaran els internacions amb Espanya a més de Rakitic i Song. El pròxim amistós ja no serà fins al 2 d'agost a Niça, després de l'estada a Birmingham i serà el segon test per al nou Barça de Luis Enrique.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut