Barça

Sergi Roberto reclama protagonisme en el nou Barça de Luis Enrique

El migcampista del Barça Sergi Roberto ha parlat aquest matí, després de l'entrenament. El jugador del planter ha analitzat el nou Barça, amb l'arribada de Luis Enrique, el paper dels sdel planter i parlant de Leo Messi.

Actualitzat

El jugador del Barça Sergi Roberto ha parlat aquest matí. El jugador del planter ha analitzat l'inici de la segona temporada com a jugador del primer equip, l'arribada del nou tècnic, Luis Enrique, el paper dels del planter i de Leo Messi.

Sergi Roberto ha contestat totes les preguntes que li han fet els periodistes sense defugir cap tema. Preguntat sobre què espera aquesta temporada, ha reconegut que al Barça és dificil ser titular però que lluita des del primer entrenament per demostrar al tècnic que es pot comptar amb ell. També ha volgut deixar clar que no el preocupa la renovació: "Si fos per mi, sempre seria aquí".

Sobre el partit de dissabte i la seva posició, el de Reus diu que pot jugar en qualsevol posició del camp que l'hi demani el tècnic, en afirmar categòricament: "Si cal, puc jugar de central". També s'ha mostrat orgullós de poder portar per primera vegada el braçal de capità.

Confia en els minuts que li doni Luis Enrique

Roberto també ha parlat sobre el seu nou tècnic. Ja el coneixia del Barça B i per tant ha dit que ja sap què vol el tècnic d'ell: "Des del primer dia intentaré donar el màxim per tal que l'entrenador pugui confiar en mi". També està convençut que comptarà amb els joves del planter.

Lloances a Messi

Un altre dels temes pels quals ha estat preguntat, ha estat per l'estrella del Barça Leo Messi. Roberto creu que "Messi segueix sent el millor jugador del món. Les crítiques són injustes i el premi és just" (en referència a la polèmica entrega del trofeu de millor jugador del Mundial al jugador argentí).

Per últim no es mostra preocupat per la falta de grans jugadors com Luis Suárez o Neymar en l'inici de la temporada. Al contrari, creu que "ens faltaran grans jugadors, però els que juguin, segur que donaran el màxim. Com més forts siguem com a equip, millor per la temporada". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut