Carles Puyol portarà el trofeu del Mundial a l'estadi de Maracanà. (Foto: Reuters)
Carles Puyol en una imatge d'arxiu.
Futbol

Carles Puyol relativitza l'acció de la mossegada de Luis Suárez i es mostra il·lusionat per la seva nota etapa

Carles Puyol ha concedit una entrevista a la web de la FIFA on ha repassat el seu moment actual i aspectes de l'actualitat del club blaugrana. El de la Pobla de Segur ha "disculpat" Luis Suárez per l'acció de la mossegada a Chiellini i es mostra il·lusionat amb la seva nova etapa al club blaugrana.

Actualitzat

L'exjugador i adjunt al director tècnic del Barça Carles Puyol ha concedit una entrevista a la web de la FIFA on ha repassat el seu moment actual i aspectes de l'actualitat del club blaugrana.

El de la Pobla s'ha posicionat en relació amb la famosa mossegada, motiu de sanció, del nou jugador del Barça Luis Súarez. "L'acció de Suárez no és justificable, però són moments en què estàs a moltíssimes revolucions i pot arribar a passar. En qualsevol cas, s'ha disculpat". I ha lloat el nou crac blaugrana: "És un grandíssim jugador, molt competitiu, i amb gol. Crec que pot aportar molt a una davantera que, al seu torn, ja té gran qualitat. Amb Luis podem ser més forts."

Una nova etapa al Barça que encara amb il·lusió

Puyol agraeix també que el Barça compti de bon principi amb ell en l'estructura del club: "El Barcelona m'ha donat aquesta oportunitat, i li estic molt agraït. Al principi serà un període d'aprenentatge, no de prendre decisions, i ho afronto amb les mateixes ganes i la il·lusió amb què he desenvolupat la meva carrera".

"L'equip està sempre per sobre dels jugadors"

En relació amb les baixes de jugadors emblemàtics i històrics que ha patit aquesta temporada el Barça, Carles Puyol hi ha restat transcendència en afirmar que "és llei de vida. Ens va arribant el moment, ja sigui per una lesió, com és el meu cas, o perquè, com Víctor, decidís canviar d'aires. Quan nosaltres vam arribar, també van ser altres, i ara passarà igual. El més important és que l'equip està sempre per sobre dels jugadors."

I en aquesta entrevista també explica com hauria de ser el desitjat central que està intentant fitxar el Barça: "Per jugar al Barcelona, a més de qualitat i bona sortida de pilota, has de ser ràpid, perquè defensem lluny de la porteria, i quan mires enrere i veus tants metres et pot entrar vertigen."

Anar al contingut