Bàsquet

Serge Ibaka creu que Espanya pot disputar-li l'or als Estats Units i que serà un Mundial molt bonic

Serge Ibaka, el jugador hispanocongolès que milita a les files dels Oklahoma Thunder de l'NBA, ha ofert aquest dilluns una roda de premsa a Barcelona. El jugador ha parlat per TV3 tant de les possibilitats de la selecció espanyola, de la qual formarà part, com de la decisió de Pau Gasol de jugar als Bulls.

Actualitzat

Serge Ibaka, el jugador hispanocongolès que milita a les files dels Oklahoma Thunder de l'NBA, ha ofert aquest dilluns una roda de premsa a Barcelona. Ibaka va iniciar-se en el bàsquet a Europa amb l'Hospitalet i el Manresa, abans de fer el salt a la lliga americana i convertir-se en un dels millors pivots del món. El jugador ha parlat per a TV3 tant de les possibilitats de la selecció espanyola, de la qual formarà part, com de la decisió de Pau Gasol de jugar als Bulls.

Ibaka s'ha mostrat convençut de les possibilitats de la selecció espanyola de guanyar l'or en el Mundial a la selecció americana: "Serà un Mundial molt bonic. Juguem a casa i crec que Espanya pot lluitar-li l'or als Estats Units. Després de la final dels Jocs Olímpics de Londres tot és possible. Tenim jugadors per fer alguna cosa gran", ha assegurat l'ala pivot de la selecció..

Content per Pau Gasol

Un altre tema que el jugador congolès ha respost és el fitxatge del seu company de selecció, Pau Gasol, pels Chicago Bulls. Segons Ibaka, "no ha estat una decisió fàcil. Però el més important per a ell és pensar on pot ser més feliç. Li desitjo molta sort". I ha acabat assegurant que "Pau no s'ha equivocat, perquè els Bulls són un dels millors equips de l'NBA. Ell havia de buscar un equip on ser feliç."

Preocupat per la situació del Manresa

Per últim, en preguntar-li si es plantejava ajudar econòmicament el Manresa, equip amb el qual va debutar a l'ACB, el jugador ha dit que sí que farà alguna cosa però que no la dirà públicament. L'hispanocongolès ha assegurat: "És difícil, tal com estan les coses. Espero que tot se solucioni aviat i ja veurem què passarà."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut