Iago Aspas i Mariano Barbosa, dues de les cares noves del Sevilla (Foto: EFE)
Futbol

Rakitic visita el Sevilla el dia que es presenta Iago Aspas, cridat a ser el seu substitut

Ivan Rakitic està esgotant els seus últims dies de vacances a Sevilla, d'on és la seva dona, abans d'incorporar-se dijous a la disciplina del Barça. L'internacional croat ha visitat aquest dilluns la plantilla sevillista per acomiadar-se dels seus antics companys. I l'ha visitat justament el dia que el club ha presentat dos reforços: el porter argentí Mariano Barbosa (Las Palmas) i el mitjapunta gallec Iago Aspas, que arriba cedit del Liverpool i que està cridat a ser un dels que omplin el buit que deixarà Rakitic.

Actualitzat

Ivan Rakitic està esgotant els seus últims dies de vacances a Sevilla, d'on és la seva dona, abans d'incorporar-se dijous a la disciplina del Barça. L'internacional croat ha visitat aquest dilluns la plantilla sevillista per acomiadar-se dels seus antics companys. Justament el dia que el club ha presentat dos reforços: el porter argentí Mariano Barbosa (Las Palmas) i el mitjapunta gallec Iago Aspas, que arriba cedit del Liverpool amb opció de compra, i que per demarcació està cridat a ser un dels que omplin el buit que deixarà Rakitic.

Al marge de Barbosa i Aspas, el Sevilla espera presentar en breu un altra incorporació: la del migcampista polonès Grzegorz Krychowiak, que aquest dilluns ha passat la revisió mèdica i s'espera que firmi entre avui i demà. Krychowiak, migcampista de caràcter defensiu de 24 anys, arriba procedent de l'Stade Reims.

Anar al contingut