Males sensacions per a Aguilar, que també ha fet una mala segona part
Waterpolo

La selecció espanyola de waterpolo s'acomiada de l'Europeu després de perdre per 8 a 6 contra Sèrbia

La selecció masculina de waterpolo diu adéu al somni de l'Europeu de Budapest. El conjunt de Gabi Hernández ha perdut contra Sèrbia (8-6) i marxa amb sensacions molt negatives. L'equip espanyol ha mostrat moltes mancances defensives i poca efectivitat en atac, elements claus per fer un bon paper davant un conjunt com la temuda selecció balcànica.

Sèrbia ha marxat al descans amb una victòria parcial de 3-2 sobre Espanya. Els homes d'Hernández han dominat en les fases d'atac i defensa, però el seu poc encert en atac ha provocat aquest desavantatge al marcador de la primera meitat. Malgrat l'encert de Sèrbia buscant els llançaments exteriors, la intensitat defensiva espanyola anul·lant el boia serbi ha ajudat a fer que els serbis no augmentessin l'avantatge.

La segona part ha estat totalment diferent per als espanyols. La bona defensa de la primera meitat ha desaparegut i Espanya ha donat moltes facilitats als serbis, que han anotat tres gols en tres atacs consecutius, i han mostrat d'aquesta manera les mancances de la defensa de l'equip d'Hernández. El 7 a 4 arribava a cinc minuts del final i semblava fer impossible la remuntada. En atac, totes les opcions passaven per Albert Español, el jugador més inspirat de cara a porta. El del Club Natació Barceloneta ha marcat quatre dels sis gols d'Espanya. Ha demostrat el seu gran moment de forma.

A només un minut pel final ha arribat el segon gol del matx de Guillermo Molina, que maquillava el resultat amb un 8 a 6. Espanya perd davant la poderosa Sèrbia i no serà als quarts de final. La jove selecció espanyola disputarà dissabte el partit en què es decidirà el setè lloc de l'Europeu.