Rory McIlroy, abraçant-se amb el seu pare, Gerry (Foto: Reuters)
Golf

El pare de McIlroy guanyarà 120.000 euros per haver apostat per la victòria del seu fill fa 10 anys

El triomf de Rory McIlroy en l'Open britànic aquest cap de setmana ha fet doblement feliç el seu pare. A més de l'orgull que suposa veure el fill guanyant un torneig del Grand Slam del golf, Gerry McIlroy ha vist com la seva economia millorava ostensiblement gràcies a aquest èxit. Tanta era la confiança de Gerry en el seu fill que l'any 2004 va apostar que en el termini de 10 anys guanyaria l'Open britànic: la fe del pare li ha reportat 100.000 lliures esterlines, uns 120.000 euros.

Actualitzat

El triomf de Rory McIlroy en l'Open britànic aquest cap de setmana ha fet doblement feliç el seu pare. A més de l'orgull que suposa veure el fill guanyant un torneig del Grand Slam del golf, Gerry McIlroy ha vist com la seva economia millorava gràcies a aquest èxit. Tanta era la confiança de Gerry en el seu fill, que l'any 2004 va apostar que en el termini de 10 anys guanyaria l'Open britànic: La fe del pare li ha reportat 100.000 lliures esterlines, uns 120.000 euros.

 

En realitat, Gerry compartirà els guanys amb un amic que li va facilitar la meitat de les 200 lliures que es van apostar l'any 2004, quan Rory era tot just un marrec de 14 anys. "No sé gaire bé si l'aposta encara és vigent", va comentar rient el jove McIlroy després d'adjudicar-se l'Open britànic. La casa d'apostes n'ha confirmat la vigència. La fe del pare ha tingut premi.

El talent del jove Rory McIlroy era evident ja de ben petit, com ho demostra aquest vídeo:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut