Sense confirmació oficial, James és el segon fitxatge del Madrid. (Foto: Reuters)
Futbol

El Reial Madrid té tancat el fitxatge de James Rodríguez, a qui podria presentar aquest dimarts

L'acord entre el Reial Madrid i el Mònaco per James Rodríguez és total. L'operació costarà a l'equip blanc uns 80 milions d'euros. El jugador està passant aquest matí la revisió mèdica i després anirà a l'estadi Santiago Bernabéu on signarà el contracte.

Actualitzat

L'acord entre el Reial Madrid i el Mónaco per James Rodríguez és total. La operació li costarà a l'equip blanc uns 80 milions d'euros. El jugador està passant aquest matí la revisió mèdica i després anirà a l'estadi Santiago Bernabéu on signarà el contracte.

James Rodríguez, de 23 anys i una de les grans revelacions del Mundial. Així doncs, Florentino ja té ben lligat el talentós migcampista colombià i, tal com ja va fer amb el fitxatge de Toni Kroos, el farà oficial aquest mateix dimarts.  

El club ha anunciat que al migdia no es podrà fer el tour per les instal.lacions del Bernabéu a causa d'un acte institucional, sense especificar quin. Però tot fa pensar que el protagonista d'aquest acte no serà altre que James Rodríguez, que ja té lligat e seu fitxatge per sis temporades i portarà el "10" que no té propietari des que Mesut Özil va deixar el club.  

Anar al contingut