Ronaldinho, Messi i Deco, junts una última vegada. (Foto: Reuters)
Futbol

Messi, Eto'o, Ronaldinho i Mourinho, junts per l'homenatge a Deco

S'espera un ple absolut en el partit que suposarà el retorn de Deco a un terreny de joc. El migcampista exblaugrana tornarà a posar-se les botes de futbol per disputar el seu partit d'homenatge, on s'enfrontaran un combinat de jugadors del Porto de l'any 2004 i del Barça del 2006. Noms il·lustres com Ronaldinho, Eto'o, Messi i fins i tot Mourinho estaran un dia units per aquesta causa.

Actualitzat

Tot a punt a l'estadi do Dragao de Portugal per rebre aquest divendres 25 de juliol uns convidats de luxe. El motiu és ni més ni menys que el partit d'homenatge al jugador ja retirat Anderson de Souza "Deco". L'exblaugrana i del Porto rebrà un emotiu homenatge en un partit que enfrontarà un combinat dels jugadors del Porto del 2004 (equip amb el qual va guanyar la Champions) i un combinat de jugadors del Barça del 2006 (amb qui també va guanyar la Champions).

Per aquest motiu, noms il·lustres com Ronaldinho, Eto'o, Larsson i Messi es tornaran a ajuntar per a l'ocasió. També noms il·lustres com Vítor Baía, Costinha o Ricardo Carvalho formaran l'equip portuguès. A les banquetes hi haurà el morbo que posarà l'extècnic del Porto José Mourinho; en el cas del Barça, serà Fran Rijkaard. S'espera ple absolut per veure aquest partit únic. Els preus de les entrades hi ajudaran, ja que oscil·len entre els 5 i els 25 euros.

Anar al contingut