Barça

Xavi Hernández continuarà al Barça, com a mínim, fins a final de temporada

Xavi Hernández continuarà al Barça. Com a mínim, fins al final d'aquesta temporada. El Barça ha mogut fitxa pel que fa a la situació de Xavi. El club li va fer saber que comptaven amb ell i volien que es quedés, en unes converses mantingudes amb Luis Enrique i Josep Maria Bartomeu. El jugador ha acceptat la proposta del club i la seva continuïtat està garantida fins a finals de temporada.

Actualitzat

Xavi Hernández continuarà al Barça. Com a mínim, fins al final d'aquesta temporada. El Barça ha mogut fitxa pel que fa a la situació del jugador. El club li va fer saber que comptaven amb ell i volien que es quedés en unes converses mantingudes amb Luis Enrique i Josep Maria Bartomeu. Xavi ha acceptat la proposta del club i la seva continuïtat està garantida fins a finals de temporada.

El jugador es reincorporarà, així doncs, amb la resta d'internacionals espanyols aquest dijous a la disciplina del primer equip del Barça.

El jugador ha decidit finalment seguir a can Barça, de moment, perquè les negociacions amb un equip de la Major Soccer League dels Estats Units continuen obertes. També hi hauria la possibilitat que Xavi jugués tota aquesta temporada amb el Barça i anés a jugar als Estats Units la pròxima temporada.

Anar al contingut