Rogers celebra després de realitzar una excel·lent etapa. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Michael Rogers guanya la setzena etapa del Tour a Bagnères-de-Luchon

Michael Rogers guanya a Bagnères-de-Luchon després d'una etapa marcada per la insistència dels escapats, i dóna una excel·lent mostra de persistència per endur-se l'etapa.

Actualitzat

Michael Rogers guanya a Bagnères-de-Luchon després d'una etapa marcada per la insistència dels escapats, oferint una excel·lent mostra de persistència per endur-se l'etapa.

L'arribada de Bagnères-de-Luchon és un dels punts més destacats, com cada any al Tour. És una de les arribades més emocionants i amb més presència d'aficionats al port de Balès, un dels ports més difícils del Tour.

L'etapa ha estat marcada per la gran estratègia dels escapats. Durant tot el dia ha estat composat d'un gran nombre de corredors, fins els últims 20 kilòmetres finals que el canvi de ritme del colombià Serpa, Rogers i Voeckler es distanciaven del grup de perseguidors encapçalat pel espanyol Izaguirre.

Tot i que el colombià Serpa ha coronat el port de Balès, la baixada ha estat clau per encarar els últims metres finals. Rogers el més intel·ligent, ha esperat als últims 2 kilòmetres finals per fer l'esprint final i treure uns segons importants per assaborir la victòria, en una de les clàssiques del Tour.

Pèrdua de Mallots

Amb l'arribada a Luchon s'ha confirmat la pèrdua per ara, de dos mallots. El primer és el de muntanya. Joaquim Rodríguez perd el mallot de punts en detriment de Rafal Majka (Tinkoff-Saxo) que es situa amb 89 punts un més que "Purito".

L'altre mallot que canvia de mans és el blanc. El mallot de joves ja no és per Romain Bardet. El mallot blanc és ara per un altre francès, per Thibaut Pinot.

Sense canvis a la general

Vincenzo Nibali segueix líder amb 4.37 minuts d'avantatge d'Alejandro Valverde, i a 5.06 minuts del tercer, Thibaut Pinot.

Anar al contingut