Futbol

El Barça i el València arriben a un acord per Jérémy Mathieu, que jugarà al Barça les pròximes quatre temporades

L'acord entre el València i el Barça ja és total i el fitxatge del lateral central Jérémy Mathieu ja és un fet. El jugador fitxarà al Barça per les 4 pròximes temporades més una d'opcional. El cost del fitxatge és de 20 milions d'euros i la clàusula de rescissió s'ha fixat en 50 milions. El jugador ja es troba a Barcelona i serà presentat aquest dijous a partir de dos quarts de vuit.

Actualitzat

L'acord entre el València i el Barça ja és total i el fitxatge del lateral central Jérémy Mathieu ja és un fet. El jugador fitxarà al Barça per les 4 pròximes temporades més una d'opcional. El cost del fitxatge és de 20 milions euros i la clàusula de rescissió s'ha fixat en 50 milions.  El jugador ja es troba a Barcelona i serà presentat aquest dijous a partir de les 19:30 h.

Fins a última hora d'ahir, Mathieu va estar reunit amb el seu actual entrenador, Nuno, i amb el director esportiu del València, Rufete, però no es va arribar a cap acord per estalviar-li el viatge. No ha estat fins aquest matí que s'ha fet oficial.

Un esquerrà polivalent

L'esquerrà Jérémy Mathieu, jugador francès de 30 anys, va arribar al València provinent del futbol del seu país en la que era la seva primera experiència en una lliga fora de la francesa. Tot i començar jugant de lateral, en l'últim any i mig en el conjunt "txe" ha jugat també de central. Aquesta polivalència defensiva i la seva experiència són els arguments que han convençut la direcció tècnica del club per apostar per ell. El balanç total en les cinc temporades que ha jugat amb el València és de 176 partits i set gols.

Mathieu, doncs, és la cinquena incorporació del Barça per aquest any, després dels fitxatges de Suárez, Rakitic i els porters Bravo i Ter Stegen. I cobrirà una de les places més demandades en els últims anys en l'estructura de l'equip: la de central.

Ja és a Barcelona

A la tarda del seu primer dia com a blaugrana, ha viscut la tradicional sessió de fotos davant de l'escut. Aquest dijous serà l'estrena al Camp Nou, una jornada que va estar a punt de viure la temporada passada, quan Zubizarreta va negociar-ne el fitxatge. Llavors, el seu preu era de 8 milions i, finalment, va ser descartat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut