Els dos germans Gasol en l'acte que s'ha celebrat a Madrid (Foto: EFE)
Bàsquet

Pau Gasol: "Tenia opcions molt bones, d'equips punters, però no podia equivocar-me en aquesta decisió"

El pivot català Pau Gasol ha explicat aquest dimecres que està "il·lusionat" després de la confirmació del seu fitxatge pels Chicago Bulls, una franquícia que segons ell reuneix "una sèrie de condicions molt atractives". El jugador ha explicat que tenia bones opcions, però que no podia equivocar-se.

Actualitzat

Pau Gasol, aprofitant un acte de presentació de la pilota oficial del pròxim campionat mundial de bàsquet, ha explicat aquest dimecres que està "il·lusionat" després de la confirmació del seu fitxatge pels Chicago Bulls, una franquícia que reuneix "una sèrie de condicions molt atractives". "Tenia opcions molt bones, d'equips punters, però no podia equivocar-me en aquesta decisió", ha explicat l'exjugador dels Lakers en un acte publicitari celebrat a Madrid. "Chicago reunia una sèrie de condicions que m'atreien molt i vaig trobar que era la millor opció i el lloc on seria més feliç, com a jugador i com a persona. Estic il·lusionat per l'etapa que viuré", ha afegit.

A poques setmanes de l'inici del Mundial, el Pau ha afirmat que es troba "físicament bé, amb ganes i amb les piles molt carregades". El de Sant Boi compartirà l'objectiu de conquerir el Campionat del Món amb el seu germà Marc, que en el mateix acte ha subratllat que "per arribar a la final, cal fer molts passets abans". "El camí és llarg i dur i comença aquest divendres, amb els entrenaments". "Veurem si estem preparats o no per arribar a aquesta final. Ha molts partits abans, igual d'importants que la final", ha afegit el pivot dels Grizzlies.

Quan li han preguntat per l'elecció d'equip que ha fet el Pau, el Marc ha bromejat: "No vaig intentar convèncer el Pau de venir a Memphis. Li vaig dir si li faria il·lusió estar a la banqueta i em va dir que no, així que es va quedar aquí". "El vaig recolzar en el procés d'elecció perquè cap canvi és fàcil. Com a germà estic content de veure'l feliç i amb l'ambició que sempre ha tingut", ha conclòs.

Anar al contingut