Falta menys d'un mes per al pròxim Reial Madrid-Barça. (Foto: Reuters)
Futbol

El Barça començarà la Lliga a casa jugant contra l'Elx, mentre que l'Espanyol debutarà al camp de l'Almeria

Aquest migdia s'ha sortejat a la Ciutat del Futbol de la Federació Espanyola, a Las Rozas, el calendari de Primera Divisió. El Barça començarà la Lliga 2014-2015 a casa jugant contra l'Elx, mentre que l'Espanyol debutarà al camp de l'Almeria.

Actualitzat

Aquest migdia s'ha sortejat a la Ciutat del Futbol de la Federació Espanyola, a Las Rozas, el calendari de Primera Divisió. El Barça començarà la Lliga 2014-2015 a casa jugant contra l'Elx, mentre que l'Espanyol debutarà al camp de l'Almeria. El vigent campió, l'Atlètic de Madrid, debutarà al camp del Rayo Vallecano. I l'Eibar, que acaba de pujar, jugarà a casa a Ipurua contra la Reial Societat. El Reial Madrid d'Ancelotti també jugarà contra un equip que acaba de pujar, el Còrdova.

Els blaugranes s'enfrontaran amb el Reial Madrid al Bernabéu el 26 d'octubre en la primera volta. I, en la segona volta, Barça-Madrid el 22 de març.

Pel que fa al derbi entre el Barça i l'Espanyol, el primer partit es disputarà el 7 de desembre al Camp Nou en la 14a jornada. I el 26 d'abril, en la 33a jornada, es diputarà l'Espanyol-Barça.

La Lliga BBVA farà la primera aturada el 31 d'agost. La selecció espanyola disputarà el seu primer partit el 4 de setembre, un amistós amb França. La competició a Primera Divisió es reprendrà el 14 de setembre.

L'últim partit de Lliga el Barça jugarà davant el Dépor al Camp Nou el 24 de maig i l'Espanyol jugarà a Balaídos contra el Celta. I en la penúltima jornada hi haurà un duel clàssic i que l'any passat va ser decisiu, l'Atlètic de Madrid-Barça.

Podeu consultar tot el calendari de la Lliga clicant en aquest enllaç.

Suárez podria debutar contra el Reial Madrid

El partit entre el Reial Madrid i el Barcelona, en la novena jornada de Lliga, coincideix en el temps amb la conclusió de la sanció imposada per la FIFA al davanter del Barça Luis Suárez. A l'espera del que dictamini el TAS, calendari ha estat capritxós en aquest sentit. La FIFA va suspendre Suárez amb quatre mesos d'inactivitat esportiva i la sanció s'acaba el 26 d'octubre, de manera que, si el clàssic es jugués, per exemple, el dissabte 25, Suárez no hi podria participar.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut