Jennifer Pareja en una imatge d'arxiu
Waterpolo

Espanya supera Hongria i jugarà la final de l'Europeu de waterpolo femení

La selecció espanyola de waterpolo femení ha obtingut el pas a la final de l'europeu en superar l'amfiitriona Hongria en un partit vibrant (9-8). D'aquesta manera, les noies dirigides per Miki Oca, vigents campiones mundials i subcampiones olímpiques, continuen instal·lades en l'elit mundial.

La selecció espanyola de waterpolo femení ha obtingut el pas a la final de l'Europeu en superar l'amfiitriona Hongria en un partit vibrant (9-8). D'aquesta manera, les noies dirigides per Miki Oca, vigents campiones mundials i subcampiones olímpiques, continuen instal·lades en l'elit mundial.

La precisió de la boia Maica García, autora de quatre gols en els seus quatre llançaments, ha sigut decisiva en un partit en que el marcador s'ha mogut en diferències molt curtes. Espanya ha arribat a obrir una escletxa de tres gols en el tercer quart (5-8), però les jugadores magiars han reaccionat per arribar al parcial decisiu amb un marcador ajustat (8-7).

Un gol de Laura López a l'últim quart i les aturades providencials de Laura Ester han permès Espanya assegurar-se la plata i lluitar per l'or amb Holanda, que ha guanyat a les semifinals a Itàlia als penals.