Nibali, sense rivals al Tour. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Vincenzo Nibali, més líder del Tour després de guanyar a Hautacam

Victòria de prestigi de Vincenzo Nibali a l'etapa final d'Hautacam. El corredor de l'Astana no té rival en el Tour, i sembla que el mallot groc ja té nom i cognoms. Per altra banda, Valverde baixa a la quarta posició, darrere de Pinot i Peraud.

Actualitzat

Victòria de prestigi de Vincenzo Nibali a l'etapa final d'Hautacam. El corredor de l'Astana no té rival en el Tour, i sembla que el mallot groc ja té nom i cognoms. Per altra banda, hi ha canvis a la general: Valverde baixa a la quarta posició, darrere de Pinot i Peraud.

La divuitena etapa no ha decebut a ningú, quan s'acosta l'etapa del Tourmalet, l'anomenada etapa reina de la cursa, i tots els ciclistes esperen coronar-se en la millor etapa del món en curses de ciclisme.

La importància de la carrera ha fet que tots els escaladors marquessin la cita del Tourmalet i l'Hautacam en les seves agendes des de l'inici de la competició. Els Nieve, Zubeldia, Valverde o Purito sabien de la importància de l'etapa i han volgut mostrar-se en els inicis, però no ha estat fins als últims 12 quilòmetres que s'ha vist una escapada més important. El corredor més combatiu de la jornada, el corredor basc de l'Sky, Mikel Nieve. Bona cursa de Nieve, que ha tingut opcions fins al final, però ha vist com el Nibali passava a una altra velocitat i l'avançava sense miraments, i amb una potència de cames digna dels més grans escaladors.

Vincenzo Nibali, sense rival

El corredor italià està en el seu millor moment de forma, i mostrant un rendiment extraordinari. Nibali ha passat per sobre dels escapats sense aturar-se i amb una superioritat inhumana.

Nibali té molt a prop el Tour, i pot entrar a la llista dels millors ciclistes. Nibali amb aquest Tour se sumaria a la llista de ciclistes que han aconseguit guanyar a les tres grans: Giro, Tour i Vuelta.

Valverde cau del podi

Alejandro Valverde cau a la quarta posició, a 7.25 minuts de Nibali. La segona i tercera posició són ara per a dos francesos: Pinot es col·loca segon a 7.10 de Nibali, i Peraud a només 7.23 del líder.

Anar al contingut