El Llagostera fa història i jugarà a Segona Divisió per primer cop.
El Llagostera s'estrena a Segona Divisió a Las Palmas.
Futbol

El Llagostera començarà la Lliga a Las Palmas, i el primer derbi català el trobem a la segona jornada

Aquest tarda s'ha sortejat a la Ciutat del Futbol de la Federació Espanyola, a Las Rozas, el calendari de Segona Divisió. El Llagostera començarà la Lliga 2014-2015, any del debut a la categoria de plata del futbol espanyol amb la UD Las Palmas.

Actualitzat

Aquesta tarda s'ha sortejat a la Ciutat del Futbol de la Federació Espanyola, a Las Rozas, el calendari de Segona Divisió. El Llagostera començarà la Lliga 2014-2015. L'equip debuta a la categoria de plata del futbol espanyol amb la UD Las Palmas.

El Barça B s'estrena al Sadar davant l'Osasuna, que acaba de baixar de la Lliga BBVA, i el Sabadell rebrà també un exprimera, el Betis. El Santander, que torna a la segona divisió, serà el rival del Girona a Montilivi.

El primer derbi entre equips catalans serà ben aviat. El Barça i el Sabadell es trobaran a la segona jornada de Lliga al Miniestadi. La Lliga s'acabarà el 7 de juny, última jornada per als equips catalans, on només Sabadell i Girona disputaran els seus partits a casa, amb Osasuna i Lugo respectivament. El Llagostera completarà el seu any històric a "Pucela" davant l'equip de Rubi, el Valladolid. I finalment el Barça B dirà adéu a la temporada en el mateix terreny de joc on haurà començat la temporada, a Huelva. El conjunt d'Eusebio, acomiadarà la competició en terres andaluses.

Anar al contingut