Barça

Mathieu: "La oportunitat m'arriba una mica tard, però l'aprofitaré"

Jérémy Mathieu s'ha presentat com el jugador triat per afegir solidesa a la defensa. L'internacional francès, que lluirà el dorsal 24 i que té una clàusula de rescissió de 50 milions en el seu contracte, ha confirmat que arriba per petició expressa de Luis Enrique amb l'encàrrec que jugui de central.

Actualitzat

Jérémy Mathieu s'ha presentat com el jugador triat per afegir solidesa a la defensa. L'internacional francès, que lluirà el dorsal 24 i que té una clàusula de rescissió de 50 milions en el seu contracte, ha confirmat que és una petició expressa de Luis Enrique amb l'encàrrec que jugui de central.

 

"És un plaer venir a jugar al Barça. Per mí és el millor equip del món", ha confessat el nou juugador blaugrana, que ha volgut tranquil·litzar sobre el seu estat de forma. "Per mí aquest és el millor moment de la meva carrera. La oportunitat arriba una mica tard però l'aprofitaré. Pel que fa a la pressió, no em fa por. Al contrari: m'agrada perquè m'ajuda a superar-me", ha dit.

 

Andoni Zubizarreta ha valorat molt positivament la incorporació de Mathieu, de qui ha destacat la capacitat defensiva, l'experiència i la versatilitat. "Fitxem un bon central i a un molt bon futbolista que creiem que s'adaptaa l'estil del Barça". El director esportiu ha explicat que l'any passat no es va prendre la decisió d'incorporar el central francès, aleshores al València, perquè es va apostar per la recuperació de Carles Puyol. També ha recordat que el propi Mathieu ha contribuit decisivament en el pla econòmic perquè el fitxatge es pogués portar a terme

 

Zubizarreta ha dit pel que fa a fitxatges que "estem on volíem estar" i no ha volgut confirmar si hi haurà més fitxatges "tenim temps fins el 31 d'agost, però això no vol dir que fem més fitxatges". També s'ha congratulat de la decisió de Xavi de quedar-se a l'equip. "Quina millor notícia podíem tenir que aquesta?", s'ha preguntat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut