Barça

Mathieu ja entrena a les ordre de Luis Enrique mentre Adriano i Montoya s'exerciten al marge de l'equip

La primera sessió d'entrenament del Barça de Luis Enrique d'aquest divendres ha comptat amb l'estrena de Mathieu. S'han entrenat setze jugadors del primer equip i vuit del filial. Montoya ha fet treball específic mentre que Adriano s'ha exercitat sobre la gespa al marge del grup.

Actualitzat

La primera sessió d'entrenaments del Barça de Luis Enrique d'aquest divendres ha comptat amb l'estrena de Jérémy Mathieu. S'han entrenat setze jugadors del primer equip i vuit del filial. Montoya ha fet treball específic mentre que Adriano s'ha exercitat sobre la gespa al marge del grup.

El Barça continua amb les dobles sessions d'entrenament per posar-se a punt per a la temporada. En l'entrenament d'aquest matí, el president Josep Maria Bartomeu ha visitat l'equip per saludar els jugadors, juntament amb Andoni Zubizarreta. Entre els homes de Luis Enrique hi havia el nouvingut Jérémy Mathieu, que per primer cop s'ha entrenat amb els seus nous companys.

Luis Enrique va recuperant efectius a poc a poc i aquest divendres ja ha comptat amb tots els internacionals de la selecció espanyola, a més de Rakitik i Song. Dilluns està previst que s'incorpori Claudio Bravo, i, el 5 d'agost, Neymar, Alves, Messi i Mascherano.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut