Barça

Iniesta: "Luis Suárez ha estat un dels millors fitxatges"

Andrés Iniesta ha comparegut davant dels mitjans després de la primera sessió d'entrenament d'aquest divendres. El blaugrana ha repassat diversos temes, com la incorporació de Luis Suárez. Iniesta no ha volgut donar la seva opinió sobre la sanció, però ha assegurat que "ha estat un dels millors fitxatges", i que espera que la complicada situació del jugador "se solucioni ràpid i que aquesta sanció tan important acabi en el mínim possible".

Actualitzat

Andrés Iniesta ha comparegut davant dels mitjans després de la primera sessió d'entrenament d'aquest divendres. El blaugrana ha repassat diversos temes, com la incorporació de Luis Suárez. Iniesta no ha volgut donar la seva opinió sobre la sanció però ha assegurat que "ha estat un dels millors fitxatges" i que espera que la complicada situació del jugador "se solucioni ràpid i que aquesta sanció tan important acabi en el mínim possible".

El capità Andrés Iniesta ha deixat clar que tot i començar de zero perquè "hi ha hagut molts canvis", la "il·lusió de fer un gran any és la mateixa". Iniesta ha parlat de diversos jugadors, també de Luis Suárez. L'ha definit com "un dels millors davanters que hi ha al món", i ha assegurat que "aportarà l'ambició que té a l'hora de fer gols, el treball i la mobilitat que el caracteritza" a més de deixar clar que "ha estat un dels millors fitxatges, no només per ara, sinó per als pròxims anys". Sobre la sanció a l'uruguaià, però, no ha volgut opinar: "És un tema espinós, perquè no saps si parlar afavoreix el cas i, per tant, m'abstindré de comentar per si pot perjudicar en alguna cosa. Per a nosaltres, és un gran reforç, i la resta és una cosa que porta el club. Pel bé del jugador i de l'equip, espero que tot se solucioni ràpid i que aquesta sanció tan important acabi en el mínim possible".

Iniesta també ha parlat de Xavi: "Segueix sent jugador del Barça i això és una bona notícia. Quan un jugador porta tant de temps i és tan important i significatiu com ell, s'hauria fet estrany que no hi fos. És una de les grans notícies d'aquest estiu". Sobre les noves incorporacions, Rakitic i Mathieu, Iniesta ha explicat que els ha vist bé, tot i que fa molt poc que són amb ells. "Tots coneixem les qualitats de cadascú, el que poden aportar, i el club ha buscat el que podia faltar per a l'equip, i són dos jugadors que vénen a sumar per aconseguir els objectius que tenim en la temporada" ha declarat.

I sobre els jugadors que han marxat, com Valdés i Carles Puyol, Iniesta hi ha volgut treure importància. El blaugrana no considera que hagi quedat un gran forat a la capitania: "Cadascú ha de ser líder d'un mateix, aportar les seves coses, i, tot i que és molt especial portar el braçalet, la suma de tot el grup és el que fa que un equip vagi cap a un costat o un altre".

Iniesta ha deixat clar que "intentarem disputar la Lliga fins al final i pensem que podem fer una magnífica temporada des de l'inici, no cometre errors i mantenir la línia que ens faci gaudir i guanyar". Aquesta temporada, ha declarat que "l'il·lusiona molt" i que espera "fer les coses bé, sobretot després d'un any dolent".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut