La temporada 2016 hi haurà un circuit urbà de Fórmula 1 a Bakú
Bernie Ecclestone no acaba de veure clar el futur de la Fórmula 1
Fórmula 1

Ecclestone confirma que es disputarà un Gran Premi d'Europa a l'Azerbaidjan el 2016

Bernie Ecclestone ha confirmat que a partir de la temporada del 2016 es disputarà un Gran Premi d'Europa a l'Azerbaidjan. L'escenari serà un circuit urbà a Baku, que Hermann Tilke ha dissenyat al voltant del barri d'Azadliq, una icona de la ciutat. La notícia arriba quan fa pocs dies que des de Mèxic es va confirmar que la temporada vinent hi haurà un gran premi al remodelat circuit permanent de la capital asteca.

Actualitzat

Bernie Ecclestone ha confirmat que a partir de la temporada del 2016 es disputarà un Gran Premi d'Europa a l'Azerbaidjan. L'escenari serà un circuit urbà a Baku, que Hermann Tilke ha dissenyat al voltant del barri de Azadliq, una icona de la ciutat. La notícia arriba quan fa pocs dies que des de Mèxic s'ha confirmat que la temporada que ve hi haurà un Gran Premi al remodelat circuit permanent de la capital asteca. El Mundial de F1 es pot trobar que hi hagi més de vint curses aprovades per tots els equips. Si aquesta xifra se superés, Bernie Ecclestone estaria obligat a augmentar la seva aportació econòmica als equips participants.

Tampoc és clar, però, el futur d'alguna de les proves clàssiques del Mundial, com ara el Gran Premi d'Itàlia, a Monza, que el mateix Bernie Ecclestone va posar en perill a partir de l'acabament del contracte, el 2016. L'absència de l'històric circuit del Piamont ja ha despertat moltes opinions contàries entre els participants i seguidors del Mundial. A Milà, i al voltant de l'Automobile Club, organitzador de la cursa, s'ha creat un grup que intentarà conservar la cursa, encapçalat per l'antic pilot de Ferrari Ivan Capelli, i en el qual també podria haver-hi al darrere l'últim cap esportiu de l'escuderia de Maranello, Stefano Domenicalli, veí de Monza.

Anar al contingut