Navardauskas guanya sota la pluja. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Navardauskas guanya a Bergerac en una etapa del Tour marcada per la pluja i les caigudes

Ramunas Navardauskas ha guanyat en una de les etapes més complicades i accidentades del Tour. El ciclista lituà de Garmin s'ha imposat a la dinovena etapa del Tour, amb arribada a Bergerac.

Actualitzat

Ramunas Navardauskas ha guanyat en una de les etapes més complicades i accidentades del Tour. El ciclista lituà de Garmin s'ha imposat a la dinovena etapa del Tour, amb arribada a Bergerac.

L'etapa es preveia tranquil·la en l'inici de la cursa, però finalment no ha estat així. La meteorologia no ha afavorit els ciclistes, que han vist que les condicions de la calçada eren molt perilloses per a la pràctica ciclista.

La cursa arribava a l'únic port de muntanya del dia amb un grupet d'escapats a Côte de Monbazillac, un port fàcil, ja que està catalogat de quarta categoria. Slagter s'imposava al capdamunt del port, però la baixada ha estat totalment diferent. Els escapats han estat neutralitzats per Navardauskas, que ha sortit valent del grup de la general directe a escapar-se a pocs quilòmetres del final.

El corredor lituà expert en territori pla i en llargues distàncies ha establert una molt bona estratègia, com si es tractés d'una contrarellotge, i ha provocat que el grup dels especialistes en l'esprint no arribessin a atrapar-lo en els últims metres.

Victòria d'autoritat i primera en el Tour de Ramunas Navardauskas, que s'imposa en una de les etapes amb més pluja des de l'inici de la cursa. A la general, sense canvis, paper difícil dels homes del capdavant que han patit per la meteorologia.

Sagan guanya el mallot verd

Peter Sagan ja és guanyador virtual del mallot verd, el premi a la regularitat. És el tercer any consecutiu que guanya aquest mallot. Per ara, està amb 417 punts, 4 menys que l'any passat, que va aconseguir el seu rècord.

Anar al contingut