Albert Español, el màxim golejador del torneig. (Foto: EFE)
Waterpolo

Espanya dobla Alemanya (8-16) i buscarà contra Romania l'últim bitllet per al Mundial de waterpolo

La selecció espanyola masculina de waterpolo buscarà dissabte la setena plaça de l'europeu, que dóna dret a jugar el mundial de l'any vinent. El combinat que dirigeix Gabi Hernández ha escombrat Alemanya i dissabte s'enfrontarà amb Romania, l'últim escull abans de l'objectiu per assolir.

Actualitzat

La selecció espanyola masculina de waterpolo buscarà dissabte la setena plaça de l'europeu, que dóna dret a jugar el mundial de l'any vinent. El combinat que dirigeix Gabi Hernández ha escombrat Alemanya aquest divendres, equip que ja havia superat en la primera fase.

Llevat del primer període, més igualat, la resta ha estat un festival de la selecció estatal, que s'ha acabat imposant per 8 a 16. Amb un paper destacadíssim, el jugador del Barceloneta Albert Español ha marcat 7 gols, i ja en suma 22 en aquest europeu. És el màxim golejador del torneig.

Dissabte al migdia, Espanya s'enfrontarà amb Romania pel setè lloc. A la tarda es disputa la final de l'europeu femení, entre la selecció espanyola i Holanda.

Anar al contingut