Barça

Luis Enrique convoca 26 jugadors per viatjar a l''stage' d'Anglaterra, amb Claudio Bravo inclòs

El Barça ha completat la segona setmana d'entrenaments, en què Luis Enrique ha anat recuperant efectius a poc a poc i s'han tancat noves incorporacions, com Mathieu, que es va exercitar per primer cop divendres. La sessió d'aquest dissabte al matí ha estat l'última abans de marxar dilluns a l'estada que l'equip farà a Sant George's Park, a prop de Birmingham, a Anglaterra.

Actualitzat

El Barça ha completat la segona setmana d'entrenaments, en què Luis Enrique ha anat recuperant efectius a poc a poc i s'han tancat noves incorporacions, com Mathieu, que es va exercitar per primer cop divendres. La sessió d'aquest dissabte al matí ha estat l'última abans de marxar dilluns a l'estada que l'equip farà a Sant George's Park, a prop de Birmingham, a Anglaterra. El tècnic blaugrana ha convocat 26 jugadors, 18 del primer equip, inclòs el porter Claudio Bravo, que s'incorporarà directament dilluns, i 8 del filial. No viatjarà, en canvi, Adriano, amb una alteració del ritme cardíac, que es continua entrenant al marge dels seus companys. Martín Montoya, que ha fet treball específic, també viatjarà. El Barça estarà en terres angleses fins al dissabte 2 d'agost i des d'allà es desplaçarà directament cap a Niça per jugar el segon amistós d'aquesta pretemporada.

La llista completa de convocats

Primer equip: Ter Stegen, Masip, Bravo, Adriano, Piqué, Alba, Mathieu, Bartra, Song, Busquets, Xavi, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, Rakitic, Afellay, Pedro i Deulofeu.

Barça B: Patric, Edgar Ié, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro i Adama.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut