Espanyol

L'Espanyol ja és a Casablanca per enfrontar-se al Raja en el segon test de pretemporada (00.30 h, Esport3)

L'Espanyol s'enfrontarà al Raja de Casablanca en el segon amistós de pretemporada (00.30 h, Esport3). Sergio González ha viatjat amb 22 jugadors al Marroc, entre els quals podria debutar Caicedo amb la samarreta blanc-i-blava

Actualitzat

L'Espanyol s'enfrontarà al Raja de Casablanca en el segon amistós de pretemporada (00.30 h, Esport3). Sergio González ha viatjat amb 22 jugadors al Marroc, entre els quals podria debutar Caicedo amb la samarreta blanc-i-blava.

El segon test de pretemporada dels blanc-i-blaus és a Casablanca, amb el subcampió del Mundialet de clubs, el Raja. El partit, que es podrà seguir en directe per Esport3 a dos quarts d'una de la matinada, podria suposar el debut del darrer fitxatge, Felipe Caicedo. Sergio González ha viatjat amb 22 jugadors, una llista que ha servit per enviar un missatge a alguns dels descartats com Christian Gómez, Sergio Tejera o Germán. El nou tècnic blanc-i-blau no compta amb ells i els recomana que es busquin un altre equip. Tampoc hi ha viatjat Stuani, en aquest cas per falta de rodatge, ja que s'ha incorporat aquesta setmana als entrenaments. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut