Salva Puig, una de les incorporacions del Fraikin Granollers (Foto: www.bmgranollers.cat)
Salva Puig, una de les incorporacions del Fraikin Granollers (Foto: www.bmgranollers.cat)
Handbol

El Fraikin Granollers comença la pretemporada sota les ordres de Carlos Viver

El Fraikin Granollers comença aquest dilluns la pretemporada en una fase de preparació de tres partits amistosos i un o dos d'oficials, durant el mes d'agost. El tercer classificat de la passada lliga Asobal comença a rodar amb molts canvis. A la banqueta, Carlos Viver substituirà la marxa de Toni Garcia, mentre que l'equip, que ha perdut jugadors importants, incorpora joves jugadors per a reforçar-lo.

Actualitzat

El Fraikin Granollers comença aquest dilluns en una fase de preparació de tres partits amistosos i un o dos d'oficials, durant el mes d'agost. El debut serà el 12 d'agost en un amistós davant el BM Osca. El següent compromís ja serà de caràcter oficial, el 21 d'agost, on l'equip vallesà jugarà les semifinals de la Supercopa de Catalunya davant l'Handbol Bordils, a domicili. En el cas que l'equip guanyés, la final es disputaria el 23 d'agost en una seu encara per determinar.

El tercer classificat de la passada lliga Asobal comença a rodar amb molts canvis. A la banqueta, Carlos Viver substituirà la marxa de Toni Garcia al Tolosa francès. Aquest any, el projecte de Viver té pèrdues importants respecte a la temporada passada. Fins a sis jugadors han abandonat la disciplina vallesana: Raúl Campos, Albert Pujol, Pep Reixach, Rodrigo Salinas, Victor Tremps i Matías Schulz. Per aquest motiu, l'equip s'ha reforçat amb jugadors molt joves però amb gran potencial, com Adrià Figueras, José Guilherme de Toledo, Guilherme Valadao i el veterà que torna a casa, Salva Puig.

La plantilla, però, encara no està tancada. L'equip començarà els entrenaments amb la necessitat d'incorporar un porter després de la sortida de Matías Schulz, perquè actualment només disposen de Pol Sastre.

Anar al contingut