Waterpolo

El waterpolo femení espanyol acumula una nova fita amb el títol europeu davant Holanda (10-5)

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha fet més gran la seva llegenda guanyant el Campionat d'Europa aquest dissabte a Budapest, a més, per un resultat contundent en la final, 10 a 5, contra Holanda. Maica García ha estat designada millor jugadora del torneig.

Actualitzat

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha fet més gran la seva llegenda guanyant el Campionat d'Europa aquest dissabte a Budapest, a més, per un resultat contundent en la final, 10 a 5, contra Holanda.

L'equip neerlandès ha començat fort i s'ha avançat 2 a 0 ben aviat, però, les noies de Miguel Ángel Oca s'han sobreposat per deixar el primer quart empatat a tres i aconseguir un parcial meritori, tot i que no decisiu, en el segon, 5 a 3.

El partit, en general, ha estat marcat per la igualtat -i sovint per la duresa defensiva de les holandeses- fins a l'últim quart, quan ha sorgit Roser Tarragó amb dos gols des de l'esquerra que han significat un 9 a 5 definitiu. No obstant això, la jugadora més inspirada de la final ha estat la boia Maica García, amb tres gols. N'ha fet catorze al llarg del campionat, i això li ha valgut la distinció de millor jugadora del torneig.

El conjunt espanyol s'alça per primera vegada amb el títol continental, i allarga un període d'èxits que promet marcar una època, després de la plata olímpica a Londres 2012 i el Mundial a Barcelona 2013.

En la lluita pel tercer i el quart lloc, el conjunt amfitrió, Hongria, s'ha fet amb la medalla de bronze, en derrotar Itàlia per 10 a 9.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut