Futbol

L'Espanyol empata amb el Raja de Casablanca en el primer amistós exigent de la pretemporada (1-1)

L'Espanyol va empatar a un gol amb el Raja Club Athletic en un amistós jugat la nit de dissabte al Marroc, en el primer primer test seriós de l'equip de Sergio González aquesta temporada. Els dos gols del partit van arribar en la primera part. El primer, en el minut 35, obra del defensa Ismail Belmaalem. Sergio García va empatar al cap de vuit minuts.

L'Espanyol va empatar a un gol amb el Raja Ahtletic Club en un amistós jugat la nit de dissabte al Marroc, en el primer test seriós de l'equip de Sergio González aquesta temporada. El Raja va ser segon en l'última Lliga del seu país i també en el Mundial de Clubs, en què va perdre la final contra el Bayern de Munic.

El matx es va jugar tard (22.30, hora local; dues hores més a Catalunya) a causa que aquests dies se celebra el Ramadà, però la graderia de l'estadi Mohamed V de Casablanca va estar força animada en tot moment.

Els dos gols del partit van arribar en la primera part. El primer, en el minut 35, obra del defensa Ismail Belmaalem. Sergio García va empatar vuit minuts més tard. Entre els aspectes més positius del partit, destaca el fet que el joc de l'equip va semblar més comnsistent del que se sol esparar en aquestes dates i també que Felipe Caicedo va debutara amb la samarreta blanc-i-blava en la segona part. L'equatorià encara ha d'agafar el to físic ideal i no va protagonitzar accions de mèrit.